Toate colecțiile
Catalog - Produse, categorii și atribute
Gestionare continut multi-limba, multi-vitrine
Gestionare continut multi-limba, multi-vitrine

Pentru a gestiona continutul magazinului in functie de vitrine...

Blugento avatar
Scris de Blugento
Actualizat cu mai mult de o săptămână în urmă

Pentru a gestiona continutul magazinului in functie de vitrine (romana, engleza, germana, etc.), accesati sectiunea dorita din partea stanga a interfetei panoului de administrare, selectati vitrina pe care doriti sa efectuati modificari.

Produse:

Pentru a modifica informatiile produselor, accesati sectiunea Catalog > Gestionare Produse > accesati produsul dorit > selectati vitrina dorita. La modificarea continutului produsului din diferite campuri (ex: nume, descriere, etc.), debifati casuta Folosire Valoare Implicita din dreptul campului pe care doriti sa il modificati si intoduceti textul sau valoarea dorita. Dupa efectuarea modificarilor apasati butonul Salvare.

Categorii de produse:

Gestionarea continutului categoriilor in functie de vitrina se gestioneaza din sectiunea Catalog > Getionare categorii > selectati categoria dorita > selectati vitrina dorita. La modificarea continutului categorieri din diferite campuri (ex: nume, descriere, etc.), debifati casuta Folosire Valoare Implicita si intoduceti textul sau valoarea dorita. Dupa efectuarea modificarilor apasati butonul Salvare Categorie.

Pagini CMS de continut:

Pentru a gestiona continutul paginilor in diferite limbi (ex: romana, engleza, etc.), este necesarea crearea unei pagini pentru fiecare vitrina in parte (romana,engleza,etc) pagina noua din sectiunea CMS > Pagini > Adaugare Pagina Noua.

In subsectiunea Informatii Pagina, introduceti urmatoarele informatii:

1. Titlu Pagina - denumirea paginii in functie de vitrina aleasa (ex: romana, engleza, etc.).

2. Cheie URL - url-ul paginii. Trebuie sa fie identic indiferent de vitrina aleasa. Url-ul paginilor nu trebuie sa contina spatii, daca url-ul este compus din mai multe cuvinte, acesta se delimiteaza pin caracterul cratima (ex: about-us).
3. Vitrina - selectati vitrina dorita (ex: romana, engleza, etc.).
4. Stare - selectati optiunea Activat pentru a activa pagina sau Dezactivat in caz contrar.

In subsectiunea Continut, introduceti umatoarele informatii:

1. Antet Continut - titlul paginii
2. In chenarul continut, introduceti textul paginii
Dupa efectuatea pasilor de mai sus, apasati butonul Salvare Pagina.

Blocuri statice CMS:

Pentru a gestiona continutul blocurilor statice in diferite limbi (ex: romana, engleza, etc.), trebuie creata un nou bloc static din sectiunea CMS > Blocuri Statice > Adaugare Bloc Nou. Continutul se insereaza la fel ca la crearea unei pagini noi. Obligatoriu, url-ul sa fie identic indiferent de vitrina aleasa.

Ați primit răspuns la întrebare?