Toate colecțiile
Sistem - Configurări avansate de ale magazinului
Configurarea căsuțelor de e-mail în magazin
Configurarea căsuțelor de e-mail în magazin
Blugento avatar
Scris de Blugento
Actualizat cu mai mult de o săptămână în urmă

Adresele de mail la nivel de magazin se configureaza accesand sectiunea Blugento > Configuratie din panoul de administrare al magazinului.

In aceasta sectiune se pot seta adresele de mail pentru magazin, facturi, comenzi, contact general.

  1.  In tabul Setari Generale > E-Mail se insereaza adresa de mail ce va fi afisata la datele companiei in factura + alte informatii ce se regasesc in aceasta factura.

2. In tabul Adrese E-mail Magazin se insereaza adresele de mail la nivel de magazin pentru diferite departamente (Contact General, Reprezentant Vanzari, Serviciul Clienti).

3. In tabul E-mail-uri vanzari se insereaza adresele de mail la care vor fi trimise copii ale comenzilor, facturilor, livrarilor (expediere) si stornarilor (credit memo). Aceste copii sunt utile deoarece odata ce documentul este trimis pe adresa clientului veti primi un mail de instiintare cu acelasi document.

In cazul documentelor mentionate mai sus, adresa de mail se insereaza in campul Trimitere copie e-mail livrare la, iar in campul Metoda trimitere copie e-mail livrare se va selecta optiunea E-mail Separat.

4. In tabul Contacte se insereaza adresa de baza a magazinului in campul Optiuni E-mail > Trimitere E-mailuri Catre. Toate informatiile trimise din pagina de contact vor fi expediate catre acesta adresa.

Ați primit răspuns la întrebare?