Quick Shop

Cu ajutorul optiunii quick shop, se reduc actiunile intreprinse de catre utilizator astfel vanzarea se realizeaza intr-un mod mult mai rapid

Blugento avatar
Scris de Blugento
Actualizat cu mai mult de o săptămână în urmă

Functionalitatea permite achizitia produselor, direct din pagina de listare produse (categorie), unde clientul, isi poate seta si cantitatea dorita de produse pe care le doreste. Se poate utiliza doar in cazul produselor simple.

Pentru activarea optiunii, accesati sectiunea Blugento > Customizare Design > Optiuni layout > Pagina categorie & rezultate cautare.

In aceasta sectiune, setati butoanele din dreptul campurilor Buton "Adaugare in cos" si  Butoane cantitate, pe ON.

Dupa activarea butoanelor, salvati modificarile prin apasarea butonului Salvare, si verificati noua functionalitate, pe interfata vizuala.

Nota: In cazul in care doriti, ca si clientul sa nu fie redirectionat spre pagina cosului de cumparaturi, dupa adaugarea unui produs in cos si sa ramana pe aceiasi pagina, va fi necesar sa dezactivati optiunea standard Blugento prin care clientul este redirectionat in cosul de cumparaturi.
Optunea se dezactiveaza din sectiunea Sistem > Configuratie > Vanzari > Finalizare comanda > Cos cumparaturi > Redirectionare la Cosul de Cumparaturi Dupa Adaugarea unui Produs: Nu

Dupa setarea optiunii, apasati butonul Salvare Configuratie, pentru a salva modificarile aduse.

Ați primit răspuns la întrebare?