Afisarea produselor de prezentare/promovare pe pagina principala se realizeaza prin intermediul widgetului de produse, disponibil in sectiunea Blugento > Editare Continut > Editare continut      

In aceasta sectiune selectati tipul de widget Custom Select Products Widget, apasand pe butonul Editare al widget-ului actual.

Dupa apasarea butonului Editare, se va deschide o fereastra noua (pop-up) cu urmatoarele tab-uri: Widget si Optiuni Widget.

Din tab-ul Widget, selectati tipul de widget dorit (in cazul de fata Custom Select Products Widget).

Prin intermediul widgetului Custom Select Products Widget, puteti afisa pe pagina principala a magazinului, produsele dorite in functie de ID-ul acestora.  
ID-urile produselor se pot vizualiza in pagina de produse din panoul de control al magazinului, sectiunea Catalog > Gestionare Produse.
Sugeram ca in lista de produse, sa adaugati doar produse ce au setat in campul "Vizibititate" optiunea "Cautare, catalog".

Alegeti ID-urile produselor pe care doriti sa le afisati pe magazin si creati un sir de numere despartite prin virgula (ex: 4,5,6,7,12,45,etc). 


In tab-ul Optiuni Widget aveti urmatoarele optiuni:

 1. Afiseaza titlu - Selectati Da pentru a afisa un titlu (ex: Produse noi), sau Nu in caz contrar.
 2. Titlu - Introduceti textul pe care doriti sa il afisati pe deaspupra produselor. Acest camp apare in cazul in care ati selectat optiunea Da la punctul 1.1.2. Textul trebuie sa continu un numar maxim de 150 caractere.
 3. Lista de ID-uri produse - In acest camp inserati sirul id-uril produselor alese din sectiunea Blugento > Editare Continut > Editare Continut (ex: 1,2,3,4,5,6) delimitarea prin caracterul virgula (,) 
 4. Afiseaza pret produs - Selectati Da pentru a afisa pretul produselor sau Nu in caz contrar.
 5. Afiseaza buton de favorite - Selectati Da pentru a afisa butonul favorite (daca este necesar) sau Nu in caz contrar.
 6. Afiseaza buton de comparare - Selectati Da pentru a afisa butonul de comparare produse (daca este necesar) sau Nu in caz contrar.
 7. Show Short Description - Selectati Da pentru a afisa scurta descriere a produselor (daca este necesar), Nu in caz contrar sau Limit(200 char) pentru a afisa un numar limitat de caractere.
 8. Afiseaza produse fara stoc - Selectati Da pentru a afisa produsele ce nu sunt in stoc (produsele ce au cantitate 0) sau Nu in caz contrar.
 9. Max Number of Products to Display - Introduceti numarul maxim de porduse pe care doriti sa le afisati in pe pagina principala (home page) in sectiunea Produse noi (ex: 4). Acesta valoare trebuie sa respecte numarul de proudse afisate in design. In caz contra, magazinul va suferii modificari.
 10. Slider - Selectati Da daca doriti ca produsele din widget sa fie afisare intr-un slider sau Nu in caz contrar.
 11. Sablon - Selectati optiunea de afisare a produselor Grid/List. Optiunea recomandata petru afisare este cea de Grid.
 12. Grid Template - Selectati tipul de grid pe care doriti sa il afisati pe pagina principala.

La selectarea optiunii Yes de la punctul 10 (Slider), vor fi vizilibile urmatoarele functionalitati:

13. Viteza animatie slider - Selectati viteza de animatie dorita pentru derularea produselor in slider (milisecunde).
14. Numar de slide-uri la afisare - Selectati numarul de produse pe care doriti sa le afisati in slider (numarul de produse ce este vizibil in permanenta pe home page). Acesta valoare trebuie sa respecte numarul de proudse afisate in design. In caz contra, magazinul va suferii modificari.
15. Numar de slide-uri la defilare - Selectati numarul de produse ce se vor schimba la derulare.

Dupa selectarea optiunilor dorite, apasati butonul Inserare Widget.

Dupa ce widget-ul a fost editat, apasati butonul Salvare Pagina din partea de sus a paginii.

Ai găsit răspunsul căutat?