Urmăriți ghidul video pentru adăugarea unui produs simplu în catalogul de produse:

In plus fata de indicatiile prezentate in materialul video de mai sus, va trebui sa urmati inca o serie de setari suplimentare prin care veti putea adauga diverse optiuni produselor dvs. 

In sectiunea Opțiuni Personalizate (din interiorul produsului) veti putea adauga una sau mai multe opțiuni personalizate produselor simple (ex: dimensiune, material, etc.)

Apăsați butonul Adăugați Opțiune Nouă, după care introduceți informațiile acesteia și anume:

Titlu - Denumirea opțiunii ce va fi afișată pe magazin.
Tip Input - Selectați tipul opțiunii dorite:

  1. Câmp - Clientul poate introduce pe produs un text limitat de maxim 250 de caractere (ex: in cazul produselor personalizate cu diferite texte).
  2. Suprafață - Clientul poate introduce un text cu nu numar de caractere mai mare (ex: 1000 caractere).
  3. Fișier - Clientul are posibilitatea de a uploada un fișier cu dimensiunea maximă de 50MB și formatul setat de administratorul magazinului în câmpul Extensii Fișier Permise (ex: .jpg, .png, .zip). În cazul imginilor, se poate seta rezoluția acestora în câmpul Dimensiune Maximă pentru Imagine (ex: 4000 x 4000 pixeli). In coloana Preț din dreptul caracteristicilor inserate se poate adăuga un preț suplimentar ce va fi adăugat la cel de bază al produsului simplu. Prețul poate fi fix sau procentual.
  4. Drop-down - Inserați o caracteristică cu mai multe variații (ex: Material scaun - piele naturala, piele ecologica, material textil, etc). Aceste se adaugă apăsând butonul Adăugare rând nou. In coloana Preț din dreptul caracteristicilor inserate. De asemenea si aici se poate adăuga un preț suplimentar ce va fi adăugat la cel de bază al produsului simplu. Prețul poate fi fix sau procentual.
  5. Butoane Radio - Permit afișarea caracteristicilor de tip -radio buttons-, care permit selectarea unei singure valori, per optiune (ex: Culoare - Negru sau Rosu). Aceste se adaugă apăsând butonul Adăugare rând nou. In coloana Preț din dreptul caracteristicilor inserate se poate adăuga un preț si suplimentar, ce va fi adăugat la cel de bază al produsului simplu. Prețul poate fi fix sau procentual.
  6. Casetă - Permite afișarea valorilor de tip -checkbox-. Astfel, se pot selecta mai multe caracteristici dintre cele inserate (ex: Pizza X - Ardei, Ciuperci, Masline, etc.). Aceste se adaugă apăsând butonul Adăugare rând nou. In coloana Preț din dreptul caracteristicilor inserate se poate adăuga un preț suplimentar, ce va fi adăugat la cel de bază al produsului simplu. Prețul poate fi fix sau procentual.
  7. Selectare Multiplă - Permite afișarea valorilor de tip selectare multiplă. Se pot selecta mai multe valori dintre cele inserate (ex: Alte opțiuni - Ambalaj cadou, Cutie cadou, etc.). Aceste se adaugă apăsând butonul Adăugare rând nou. In coloana Preț din dreptul caracteristicilor inserate se poate adăuga un preț suplimentar, ce va fi adăugat la cel de bază al produsului simplu. Prețul poate fi fix sau procentual.
  8. Dată - Clientul poate sa iși selecteze data cand dorește sa preia sau sa ii fie livrata comanda.
  9. Dată & Timp -  Clientul poate sa iși selecteze data si ora cand dorește sa preia sau sa ii fie livrata comanda.
  10. Timp - Clientul poate sa iși selecteze ora cand dorește sa preia sau sa ii fie livrata comanda.

În cazul caracteristicilor, în câmpul COD se pot insera coduri unice ale produselor pentru o gestiune mai usoara. În câmpul Ordine Sortare, se introduc valori in ordine crescătoare pentru ordonarea caracterisitcilor pe magazin.

Este Necesar - Selectați Da în cazul în care doriți ca opțiunea creată să fie obligatorie pentru client (acesta fiind nevoit sa selecteze una dintre vaiori) pentru adaugarea produsului in cos sau Nu în cazul in care doriti sa fie optionala respectiva caracteristica..
Ordine Sortare - Introuceți valori în ordine crescatoare pentru a ordona valorile de afișate pe pagina produsului.

Salvarea produsului:

Vă recomandăm să salvați produsul pe parcursul editării (”Salvare și Continuare Modificări”) 

Puteți vizualiza produsul fie direct din catalogul magazinului, fie accesând direct URL-ul acestuia.

Ai găsit răspunsul căutat?