Toate colecțiile
Catalog - Produse, categorii și atribute
Administrarea Produselor
Adăugarea unui produs simplu cu opțiuni personalizate
Adăugarea unui produs simplu cu opțiuni personalizate

Vezi indicațiile insetate dupa video

Blugento avatar
Scris de Blugento
Actualizat cu mai mult de o săptămână în urmă

Urmăriți ghidul video pentru adăugarea unui produs simplu în catalogul de produse:

Opțiuni personalizate

În plus față de indicațiile prezentate în materialul video de mai sus, va trebui să urmați pașii de mai jos, pentru adăugarea opțiunilor suplimentare/personalizate  

Accesați tabul Opțiuni Personalizate (din interiorul produsului). În această secțiune veți putea adăuga una sau mai multe opțiuni personalizate (ex: dimensiune, material, alte detalii etc.)

1. Apăsați butonul Adăugați Opțiune Nouă

2. Completați următoarele informații

Titlu - Denumirea opțiunii ce va fi afișată pe magazin.
Tip Input - Selectați tipul opțiunii dorite:

Câmp: opțiune prin care utilizatorului poate introduce pe produs un text limitat de maxim 250 de caractere (ex: in cazul produselor personalizate cu diferite texte).

Suprafață: opțiune prin care utilizatorului poate introduce un text cu nu numar de caractere mai mare (ex: 1000 caractere).

Fișier: opțiune prin care utilizatorului are posibilitatea de a uploada un fișier cu dimensiunea maximă de 50MB și formatul setat de administratorul magazinului în câmpul Extensii Fișier Permise (ex: .jpg, .png, .zip). În cazul imginilor, se poate seta rezoluția acestora în câmpul Dimensiune Maximă pentru Imagine (ex: 2000 x 2000 pixeli).

Drop-down: această opțiune vă permite afișarea caracteristicilor de tip drop-down care permit selectarea unei singure valori, per optiune

ex: Material scaun:

  • piele naturala

  • piele ecologica

  • material textil, etc.

Variațiile se adaugă apăsând butonul Adăugare rând nou.

Butoane Radio: această opțiune vă permite afișarea caracteristicilor de tip radio buttons care permit selectarea unei singure valori, per optiune

ex: Culoare:

  • Negru

  • Rosu.

  • Verde

Acestea se adaugă apăsând butonul Adăugare rând nou.

Casetă: această opțiune vă permite afișarea valorilor de tip checkbox. Astfel, se pot selecta mai multe caracteristici dintre cele inserate

ex: Pizza Custom:

-Ardei, Ciuperci, Masline, etc.

Acestea se adaugă apăsând butonul Adăugare rând nou.

Selectare Multiplă - Permite afișarea valorilor de tip selectare multiplă. Se pot selecta mai multe valori dintre cele inserate (ex: Alte opțiuni - Ambalaj cadou, Cutie cadou, etc.). Acestea se adaugă apăsând butonul Adăugare rând nou.

Dată - opțiune prin care utilizatorului are posibilitatea de a-și selecta data când dorește sa preia sau sa îi fie livrată comanda.

Dată & Timp -  opțiune prin care utilizatorului are posibilitatea de a-și selecta data și ora când dorește sa preia sau sa îi fie livrată comanda.

Timp - opțiune prin care utilizatorului are posibilitatea de a-și selecta ora cand dorește sa preia sau sa îi fie livrată comanda.

Opțional 1: În coloana Preț din dreptul caracteristicilor inserate se poate adăuga un preț suplimentar ce va fi adăugat la cel de bază al produsului simplu. Prețul poate fi fix sau procentual.

Opțional 2: În câmpul Ordine Sortare, se introduc valori în ordine crescătoare pentru ordonarea caracteristicilor pe magazin.

Opțional 3: Opțiunea Este Necesar - Selectați Da în cazul în care doriți ca opțiunea creată să fie obligatorie pentru client (acesta fiind nevoit sa selecteze una dintre valori) pentru adaugarea produsului în coș sau Nu în cazul în care doriți să fie opțională respectiva caracteristică.

Salvarea produsului:

Vă recomandăm să salvați produsul pe parcursul editării (”Salvare și Continuare Modificări”) 

Puteți vizualiza produsul fie direct din catalogul magazinului, fie accesând direct URL-ul acestuia.

Ați primit răspuns la întrebare?