Toate colecțiile
Administrare module externe
Expedierea comenzilor din platforma Blugento catre Urgent Cargus
Expedierea comenzilor din platforma Blugento catre Urgent Cargus
Expedierea comenzilor catre Urgent Cargus
Blugento avatar
Scris de Blugento
Actualizat cu mai mult de o săptămână în urmă

Pentru expedierea comenzilor catre platforma https://www.urgentcargus.ro/, administratorul/persoana care se ocupa de vanzarile magazinului trebuie sa efectueze urmatorii pasi:

1. Acceseaza comanda dorita (la care clientul a ales metoda de livrare prin curier Urgent Cargus) din sectiunea Vanzari > Comenzi.

2. Din interiorul comenzii, apasati butonul Adaugare in lista de livrari Urgent Cargus.

3. In sectiunea Urgent Cargus > Comanda, selectati comanda/comenzile in asteptare si validati AWB-ul, prin apasarea butonului Valideaza AWB-urile bifate.

4. Tot in sectiunea Urgent Cargus > Comanda, puteti selecta comanda careia i-ati validat AWB-ul, si sa il printati prin apasarea butonului Printeaza AWB-urile bifate.

Se va deschide o fereastra noua cu AWB-ul:

5. De asemenea, din sectiunea Urgent Cargus > Comanda, se poate trimite comanda selectata curierului prin apasarea butonului Finalizare comanda.

Se va deschide o noua fereastra in interiorul careia setati data si intervalele orare la care curierul poate ridica comanda de la sediul stabilit in sectiunea Urgent Cargus > Preferinte, dupa care apasati butonul Trimitere comanda curenta.

Dupa trimiterea comenzii, va aparea o fereastra cu procesul verbal de confirmare, pe care se va trece numele curierului in momentul ridicarii coletului.

Ați primit răspuns la întrebare?