Pentru expedierea comenzilor catre platforma https://www.urgentcargus.ro/, administratorul/persoana care se ocupa de vanzarile magazinului trebuie sa efectueze urmatorii pasi:

1. Acceseaza comanda dorita (la care clientul a ales metoda de livrare prin curier Urgent Cargus) din sectiunea Vanzari > Comenzi.

2. Din interiorul comenzii, apasati butonul Adaugare in lista de livrari Urgent Cargus.

3. In sectiunea Urgent Cargus > Comanda, selectati comanda/comenzile in asteptare si validati AWB-ul, prin apasarea butonului Valideaza AWB-urile bifate.

4. Tot in sectiunea Urgent Cargus > Comanda, puteti selecta comanda careia i-ati validat AWB-ul, si sa il printati prin apasarea butonului Printeaza AWB-urile bifate.

Se va deschide o fereastra noua cu AWB-ul:

5. De asemenea, din sectiunea Urgent Cargus > Comanda, se poate trimite comanda selectata curierului prin apasarea butonului Finalizare comanda.

Se va deschide o noua fereastra in interiorul careia setati data si intervalele orare la care curierul poate ridica comanda de la sediul stabilit in sectiunea Urgent Cargus > Preferinte, dupa care apasati butonul Trimitere comanda curenta.

Dupa trimiterea comenzii, va aparea o fereastra cu procesul verbal de confirmare, pe care se va trece numele curierului in momentul ridicarii coletului.

Ai găsit răspunsul căutat?