Dupa instalarea modulului de Popup, acesta se va regasi in Panoul de administrare: CMS > Popup, conform imaginii de mai jos.

Dupa accesarea sectiunii, veti regasi lista cu popup-urile create deja (daca au fost create) si tot din aceasta sectiune veti putea crea noi popup-uri accesand butonul +Adaugare, conform imaginii de mai jos.

Nota: Exista doua popup-uri predefinite (Blugento Age Popup si Blugento Newsletter Popup) ca model, pe care le puteti activa si utilizat pe magazin.

In urmatorul pas va fi necesar sa completati informatiile popup-ului pe care doriti sa il creati, conform imaginii de mai jos.

Descriere punctuala a imaginii:

1. Numele/Titlul popup-ului

2. Continutul pop-up-ului. Se va alege din drop-down un Bloc static al carui continut va fi afisat in cadrul popup-ului.
Pentru indicatiile crearii unui bloc static accesati butonul de mai jos:

3. Se aleg paginile pe care se doreste afisarea popup-ului. Selectati o pagina sau mai multe (ex: Home page)

4. Starea popup-ului: activat sau dezactivat.

Pentru ca popup-ul sa fie vizibil in magazin va trebui de asemenea sa accesati si sectiunea de Configurare Generala, din Panoul de administrare: Sistem > Configurare > Popup, conform imaginii de mai jos:

Descriere punctuala a imaginii:

  1. Activare/Dezactivare modul. 
  2. In cat timp se va afisa popup-ul dupa accesarea paginii. Timpul trebuie setat in milisecunde (ex. 2000 = 2 secunde).
  3. In cat timp sa reapara popup-ul pentru fiecare utilizator in parte, dupa prima afisare (timpul este in ore). Cu alte cuvinte, dupa prima aparitie a popup-ului (la prima accesare), va trebui sa treaca 24 ore (in exemplul de fata) pentru ca popup-ul sa reapara.

Dupa configurarea setarilor se acceseaza butonul Salvare Configuratie.

Ai găsit răspunsul căutat?